AnnonsSKÖNHETSFIX INFÖR FOTOGRAFERINGEN


Något som jag nästan är lika intresserad av som träning är skönhet! Finns ju inget bättre än att gå till frisören, nagelteknologen eller annan behandling för att sedan komma ut och känna sig så fin. Denna veckan blir det en hel del skönhet för att fixa till allt efter semestertider inför fotograferingen som är nästa vecka. Kommer berätta mer om den senare idag.

Först ut var håret. Besökte min vän och frisör Alex saleh på Saxess By Alex igår för att fixa färgen på mitt hår. Finns ingen frisör som kan få den så perfekt som han och man känner sig alltid som en prinsessa när man är där! Igår så färgade och fixade han även mina ögonbryn när jag satt och väntade på håret. Jag älskar mörka ögonbryn och färgar dem alltid svarta 🙂

Både håret och ögonbrynen blev SÅ bra och jag är lika nöjd som vanligt efter att ha varit där!

Har man vägarna förbi eller kanske bor i Stockholm tycker jag absolut att man ska besöka honom! Antingen kan man ringa 08-502 140 65 eller gå in och hitta mer info HÄR!

TAGGAR
936 kommentarer | Translate
OM IDAARKIV
Laddar