Annons
AnnonsPERSONLIG TRÄNARE ÄR BÄSTA JOBBET


Jag älskar lördagar då jag får träffar mina klienter på gymmet och köra stenhårt med dem. Att vara Personlig Tränare är ett fantastisk yrke och speciellt när man har världens bästa klienter!

Nu inför sommaren har de flesta klienter som önskemål att bli mer tighta och få mer definierade muskler. Deras önskemål är min lag och jag tar självklart deras ord på största allvar. Därmed förekommer de här orden allt oftare på träningarna nu för tiden… ”jag hatar dig”, ”jag klarar inte mer”, ”jag spyr”, ”jag svimmar”,”fy fan”, ”jag ber snälla inte igen”, ”det går inte”, ”jag ska döda dig” osv. Haha. Mitt svar tillbaka är ”Du får spy, du får gråta och du får skrika hur mycket du vill bara du inte slutar! Allt går om man bara vill!” 

Mycket  riktigt, mina klienter tar sig alltid igenom passet och efter stretchen har ordvalen betydligt vänligare ton. Känslan när man tagit sig igenom ett sjukt jobbigt pass är det bästa som finns! Grymt jobbat idag mina klienter!

Här har vi en stark och svettig Malin efter dagens pass. Grymma resultat gör denna tjej!

TAGGAR
42 kommentarer | Translate
OM IDAARKIVAnnons
Annons

Laddar