Annons
AnnonsÖVNINGAR FÖR ATT FÅ ETT MELLANRUM MELLAN LÅREN?


Svar på frågor…

1. Hej! Har du några bra övningar för att få slankare och ett mellanrum mellan benen?

2. Kan du visa en övning där man tränar lårets insida för att få mellanrum?

3. Hej! Jag vet att du tycker att man bara ska träna för att må bra men jag undrar vad/hur man ska träna för att få slankare ben och mellanrum mellan dom? Jag har sprungit i ett år och styrketränar 2 gånger i veckan men märker inget resultat. Kan du visa en övning där man tränar lårets insida? kam!


SVAR: Vad är det med det här jäkla mellanrummet mellan låren?  Jag får nästan varje dag mail och kommentarer om det här mellanrummet som ni vill ha och jag kan inte förstå varför ni fokuserar på att skaffa ett mellanrum? Vem tycker att det är fint egentligen? Känner ni någon som brukar få komplimanger för sitt fina mellanrum mellan benen? Tror inte det va?

Är det Kissie som satt griller i huvudet på er? Ni måste förstå att är det inte där naturligt så går det inte att få på ett hälsosamt sätt!  Kissie har ett mellanrum där för att hon är underviktig och inte har några muskler på sina ben och/eller för att hon retuscherar sina bilder, kom ihåg det! Tycker ni kroppen nedan ser hälsosam ut?

Det finns inga övningar för att få ett mellanrum utan det beror på benstommen. Det finns tjejer som har en benstomme med lite bredare höfter och därför sitter deras ben längre från varandra och det blir ett mellanrum. Skulle de gå upp i vikt så skulle mellanrummet vara kvar! Har man inte ett naturligt mellanrum så är enda vägen att svälta sig själv så att musklerna försvinner. Hur kul låter det och hur snyggt blir det? vill ni se ut så här bara för att få ett mellanrum?

Det hoppas jag verkligen inte! Så kom på bättre tankar nu vänner! Träna och ät! Utan mat blir det inga muskler och muskler är snyggt! 🙂

TAGGAR
188 kommentarer | Translate
OM IDAARKIVAnnons
Annons

Laddar