Annons
AnnonsHEMMAÖVNING FÖR BAKSIDA LÅR!


Svar på kommentar…

Tycker att din blogg är skjukt bra!!Man blir såå  motiverad av den;D

Jag har ingen tillgång till gym för att jag är studerande på heltid + att jag har körskola 2 gånger i veckan. Så jag hinner inte, då tränar jag hemma istället. 

Min fråga är kan du några övningar som man kan träna baksida lår??? Jag vet hur man träna framsiga och insida lår. Men inte bak:(

SVAR: Absolut bästa övningen för baksida lår tycker jag är höftlyft.

 

Man kan ha båda fötterna i om man tycker det är för tungt med ett ben. Om man tycker det är lätt och vill ha det tyngre kan man sätta upp fötterna på en pall/soffa/stol. Se till att hålla buktrycket så att höfterna är raka och skjut upp höften så högt du kan! Kör hårt och Lycka till! Kram Ida

 

 

TAGGAR
262 kommentarer | Translate
OM IDAARKIVAnnons
Annons

Laddar