Annons
AnnonsBAD DAY TURNED GOOD


Skrev precis ett inlägg om att jag haft en dålig dag, men nu blev dagen bra så jag tog bort det! haha. Snabbt bort med negativ energi, det är en av mina styrkor! Oh happy day, nu ler vi!  🙂 När jag var lite nere för typ 1 timme sedan så ställde jag mig i köket och satte på bra musik för att exprimentera ihop rawfoodbars/godisar som blev så sjukt goda! Tänk vad lite härlig rawfood kan göra med humöret?!

Har också en kokos yoghurt väntandes i ugnen. Spännande att se om det blir någon yoghurt av den över huvudtaget?! Efter vad jag har läst runt så är det många som misslyckas och får en rinnig konsistens. Jaja, imorgon ger det sig. 24 timmar ska den stå där och ”kulturera” sig 🙂 Jag ska be till gud innan jag går och lägger mig att min yoghurt blir krämig, tjock och fin eftersom vi mjölkfria människor också vill ta del av yoghurtens godheter!

Idag när jag tyckte synd om mig själv så unnade jag mig precis det jag var sugen på, kallrökt lax med rödbetor och chevresallad och min kropp tackar mig.

TAGGAR
907 kommentarer | Translate
OM IDAARKIVAnnons
Annons

Laddar