Annons26 KM + 1,5 POLE DANCE – CHECK!


Som ni vet älskar jag söndagar vilket betyder en härlig dag på StudioDQ och egen träning Pole Dance. Wihoo. Idag så körde jag uppvärming 3,5 km löpning utomhus för att klara denna veckas utmaning. Har sammanlagt kört 6km utomhus löpning + 8,5 km intervaller på löpband + 8km utomhus löpning + 3,5km utomhus löpning = 26km. Men eftersom jag sprang intervaller så ena dagen så drog jag bort 3 km och sedan sprang jag 2km extra bara för att vara på den säkra sidan 😀 haha.

Hur har det gått för er i veckans utmaning? Hur många kilometer körde ni?

Efter löpningen idag blev det 1,5 timmes effektiv Pole Dance träning. SÅ kul och nu är jag SÅ trött 😀 haha. Nu blir det vila, mat och blogg resten av dagen.

Innan nästa ”tränings fotografering” borde jag köra ett Pole pass då musklerna kommer fram så fint 🙂 

TAGGAR
13 kommentarer | Translate
OM IDAARKIV
Laddar