Annons
AnnonsVINNARE AV SPECIALDESIGNAT KOSTSCHEMA


Så nu mina vänner har jag dragit vinnaren som ska få hjälp av mig med ett specialdesignat kostschema. TACK för alla anmälningar jag har fått in med alla fina motivationer. Skulle vilja hjälpa varende en av er, men tyvärr är det ju inte möjligt!

MEN vinnaren av kostschemat är….. Klara E  kbe_97@hotmail.com och jag kommer kontakta dig på mailen. Här kommer hennes fina motivation:

”Varför just jag ska vinna? Jag har en dröm. Det är att kunna gå i bikini hela sommaren 2013 och vara STOLT över min kropp. Träningen går bra, är på gymmet flera gånger i veckan. Men det händer inte så mycket med min kropp. Förstår att det har med att göra att jag äter helt fel. Men jag har fruktansvärt svårt för att äta rätt. Har försökt flera gånger men det håller bara i en vecka, sen blir jag vrål hungrig!
Här är ett litet rim, eftersom det närmar sig jul o allt 😉

Varför just jag ska vinna?
För att min kropp slimma.
Att bli stark som en Warg,
Ska jag äta kvarg?
Detta är svårt att veta,
Jag måste sluta leta.
Med ditt kostschema slipper jag undra, borde jag äta flundra?
Detta är min dröm, att spräcka en söm, på grund av muskler i min kropp, skulle bli så gla’ o göra ett jätte hopp!
Vill du uppfylla mitt mål? I så fall utbringer vi ett skål!
JUST DO IT.”

TAGGAR
959 kommentarer | Translate
OM IDAARKIVAnnons
Annons

Laddar