Annons
AnnonsVICTORIA’S SECRET-DIETEN


På juldagen är det dags för Victoria’s Secret Fashion Show och därför kommer jag ha ett litet VS tema här i bloggen fram tills dess. Det talas mycket om showen och hur snygga modellerna är, men deras kroppar kommer inte gratis utan det ligger hårt och ohälsosamt arbete bakom det.

Victoria’s Secret-Dieten har spridit sig på internet och den sägs vara:  4 timmar träning varje dag i 4 veckor innan showen och den enda födan som intas är i flytande form som tex proteinpulver under 4 veckors perioden. Dessutom får de inte varken äta eller dricka 24 timmar innan showen.

Vet att det finns många tjejer ute i världen som vill se ut som en Victoria’s Secret– modell och säkert testar denna farliga diet. Därför vill jag säga att denna dieten är livsfarlig och inget man kan leva på året runt! Det gör heller inte VS-modellerna (förhoppningsvis)! De lever endast på den här dieten de 4 veckorna innan showen för att det är deras jobb att vara i topptrim just den dagen. Det kan jag förstå och hade också gjort då de säkert får en ganska fet summa för att göra det. Under 4 veckor hinner heller inga större skador ske. Men jag säger bara ”Do NOT try this at home” vänner! Ingen hållbar eller hälsosam diet, finns bättre vägar till en snygg och stark kropp!

Victoria's Secret Fashion Show 2012.

Victoria's Secret Fashion Show 2012.

TAGGAR
1 076 kommentarer | Translate
OM IDAARKIVAnnons
Annons

Laddar