AnnonsVARFÖR ÄR JAG ALDRIG BRUN?


Svar på kommentar…

Det hör väl egentligen inte hit men… Vad kommer det sig att du alltid är så vit i hyn?

SVAR: Haha det här är en väldigt rolig fråga och har fått den förr så därför svarar jag på den i ett inlägg.

Annons

Man skulle kunna tro att jag har en sådan hudtyp som inte kan få färg, men så är inte fallet. Min mamma och pappa blir svarta i solen. Jag blir inte svart men jag kan faktiskt bli ganska brun för att vara blond. Senaste gången jag kommer ihåg att jag var riktigt brun var en sommar när jag var 13 eller 14 år. Då låg jag och pressade.

2010 hade jag lite färg, men ändå inte mycket…

Problemet är bara att jag inte prioriterar att sola. Har sedan jag var 14 år sommarjobbat varenda sommar och inte haft tid/möjlighet att ligga och slappa i solen. Just nu till exempel så väljer jag att sitta och skriva detta inlägg och svara på kostrådgivning istället för att gå upp på takterassen på hotellet och lägga mig och slappa.

Förra sommaren var första sommaren ever som jag hade en riktig semester och då hade jag 2 veckor och då regnade det 😀 Typiskt!

Att lägga mig i ett solarium kommer inte på frågan och ska jag vara ute i solen så smörjer jag alltid in mig med solskyddsfaktor.

När jag var på Malta en weekend smörjde jag mig med solskyddsfaktor 30 och trots 2 hela dagar i solen så fick jag inte en gnutta färg. Bra solskyddsfaktor 😀

Jag är helt enkelt för rastlös för att ligga och pressa i solen men ska verkligen försöka få lite färg nu under min LA resa då en stor fotografering väntar i slutet av sommaren och då kan det ju vara fint om jag inte är genomskilnig 😀

Så i slutet av resan kommer jag förhoppningsvis visa en brun Ida :S Dags att traska upp mot takterassen och poolen nu kände jag! haha.

TAGGAR
983 kommentarer | Translate
OM IDAARKIV
Laddar