Annons
AnnonsTRÄNINGSNÖRD? DET LIGGER I SLÄKTEN!


Svar på kommentar…

Hej! 
Jag undrar hur det kom sig att du blev så intresserad av träning och en hälsosam vardag? Har du alltid haft det runt omkring dig? är din mamma likadan?

SVAR: Jag har alltid varit aktiv! Har dansat regelbundet ända sedan jag var 7 år. Har också hållt på med gymnastik, golf, skidåkning och tennis. Mamma och pappa var väldigt noga med att jag och min bror skulle ha intressen och inte hänga på stan med kompisar och hamna i dåligheter. haha det kan ha med saken att göra men så långt tillbaka jag minns så har jag alltid haft ett behov av att röra på mig och mår helt enkelt inte bra av att inte träna. Mina föräldrar tränar inte på det viset men är alltid väldigt aktiva. De cyklar till jobbet varje dag, snickrar, fixar i trädgården och hemmet, åker skidor och skridskor, plockar svamp, promenerar mm. Inte ofta de sitter på rumpan under en dag! Sedan har vi min bror och båda mina kusiner som är precis lika aktiva som mig så det borde ligga i släkten 🙂

LÅT MIG PRESENTERA KUSINERNA WARG:

Kusin Victoria Warg. Träningsfreak och även hon utbildad PT.
 
Kusin Jonathan Warg. Spelar hockey på hög nivå och tränar varje dag.
 
Bror Linus Warg. Gör enbensknäböj uppe på en kettlebell och kan springa 2 mil lätt som en plätt. Lite avis på hans fysik!
 
Ida Warg. Ja ni känner ju mig… träningsnörd ut i fingerspetsarna!
TAGGAR
204 kommentarer | Translate
OM IDAARKIVAnnons
Annons

Laddar