Annons
AnnonsSNART EN HELT EGEN MUSIKVIDEO!


För någon vecka sedan spelade jag och Celina in en musikvideo till vårt musikprojekt RAW.  (Läs inlägget om inspelningen här!)

Igår fick vi se ett första utkast på en kort bit! Ärligt talat så hade jag ingen aning om hur det skulle bli? MEN WOW vad positivtöverraskad jag blev. Fullkommligt älskade första lilla utkast och längtar så tills jag får se hela filmen! All cred till Fotografen Anders J  Larsson och hans team som vi jobbat med och våra 2 fabulösa dansare  Alex och Sebastian! Jag är tagen av ert grymma jobb! <3 kan inte fatta att jag och Celina snart har en helt egen musikvideo?!

Vill du ha mer och snabbare uppdatering om vårt musikprojekt gå in HÄR och gilla!

ScreenShots från videon.

 

TAGGAR
1 822 kommentarer | Translate
OM IDAARKIVAnnons
Annons

Laddar