Annons
AnnonsSENASTE VECKAN INSTAGRAM


Vill ni ha ännu mer träningsinspiration och utmaninger så följ mig på instagram @idasfitness

1. Jag och Emma tränade Poleduotrick på StudioDQ. // 2. Försöker lära mig gilla kokosvatten och det går frammåt 😀 // 3. Stretchade flera pass under veckan vilket jag har tänkt att fortsätta med. // 4. Passade mina underbara små kusiner tillsammans med min pojkvän. Haha ja ni ser hur galet det kan bli när kusin passar dem 😀

1. Tränade ett axelpass med Keela. // 2. Köpte nya fina hjärtarmband. // 3. Körde ett tungt benpass med en lång härlig stretch efteråt. Brygga är min nya favvostretch då den tar som bara den! // 4. Körde ett stretchpass med Annica.

1. Tränade egen Poleträning. // 2. Sprang Högintensiva intervaller runt Djurgården. // 3. Firade en smink- & Alkoholfri midsommar i Linköping. // 4. Körde ett Pole + Ryggpass och mådde inte riktigt bra efter 😀

TAGGAR
825 kommentarer | Translate
OM IDAARKIVAnnons
Annons

Laddar