Annons
AnnonsSÅ HÄR HAR JAG DET I L.A.


Hej mina vänner! Vill bra berätta för er hur jag har det i USA. Har haft riktiga problem med att komma in i dygnsrytmen men nu börjar jag komma i ordning. Bor på ett jättefint hotell i West Hollywood med gångavstånd till gymmet Crunch som jag tränar en del på. Varje morgon går jag och köper med en stekt äggvita på Subway och sedan en havregrynsgröt med blåbär och en kaffe från Starbucks och sätter mig på hotellrummets balkong och äter frukost. Då känner jag mig som hemma 🙂

Jag tycker att L.A. är gulligt och husen här i West Hollywood är helt galna! Det finns hur mycket god och hälsosam mat som helst att välja på och det är inte särskilt dyrt.

Hittills så har jag tränat 2 styrkepass, 1 löppass, 2 Pole Dancepass och ett gruppträningspass. Idag drar vi till Las Vegas i några dagar för att sedan komma tillbaka till L.A. Där har jag planerat att testa mer Pole Dance och även kolla på lite olika dansshower för att få inspiration. Ser jag verkligen fram emot!

1. Frukost på balkongen. // 2. Gröt. // 3. Äggvita + avocado. // 4-5. Hotellets poolområde på taket. // 6. Jag efter årets svettigaste pass på gymet Crunch. // 7. Svalkar av mig med en härJag tycker att L.A. är gulligt och husen här i West Hollywood är helt galna! Det finns hur mycket god och hälsosam mat som helst att välja på och det är inte särskilt dyrt.

Hittills så har jag tränat 2 styrkepass, 1 löppass, 2 Pole Dancepass och ett gruppträningspass. Idag drar vi till Las Vegas i några dagar för att sedan komma tillbaka till L.A. Där har jag planerat att testa mer Pole Dance och även kolla på lite olika dansshower för att få inspiration. Ser jag verkligen fram emot!

1. Frukost på balkongen. // 2. Gröt. // 3. Äggvita + avocado. // 4-5. Hotellets poolområde på taket. // 6. Jag efter årets svettigaste pass på gymet Crunch. // 7. Svalkar av mig med en härlig kokosvatten efter träning.

Hoppas ni har det bra i Sverige?! Hur är den svenska sommaren? Har ni sol?

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM IDAARKIVAnnons
Annons

Laddar