Annons



NYTTIGT GLUTENFRITT OCH LCHF BRÖD


BESÖK MIN NYA BLOGG IDASFITNESS.SE

Ingredienser:

2 ägg

1 dl turkisk Yoghurt (eftersom jag ska undvika mjölk denna veckan tog jag 1/2 dl turkisk yoghurt och 1/2dl sojayoghurt)

2 msk smält kokosfett

1/2dl mandelmjöl

2 msk sesamfrön

2 msk fiberex

1 msk Profiber

1 msk krossade linfrön

2tsk Fiberhusk

1 tsk krossad anis och fänkål

1 tsk bakpulver

1/2 tsk havssalt

Gör så här: Sätt ugnen på 200 grader. Blanda alla torra ingredienser i en skål. I med ägg yoghurt och smält kokosfett. Blanda ihop allt och låt sedan stå i 5 min. Klicka ut 10 st runda bröd på en plåt med bakplåtspapper. In i ugnen 12-15 min. Klart! 🙂

INNEHÅLL/BRÖD: 65 kcal,  3 g protein, 1g kolhydrat, 5,4g fett.

Brödet blev verkligen supergott och käkade mitt med lite bregott och rökt skinka och en kopp vaniljté. 

TAGGAR
1 020 kommentarer | Translate
OM IDA



ARKIV








Laddar