Annons
Annons
KOST | Publicerad 17 maj 2013, 09:10

NYTTIG PROTEINRIK MIDDAG

Igår efter Pole träningen så var jag inte superhungrig, då jag käkat bra hela dagen innan, men ville ändå få i mig något som går snabbt att göra, fräscht och proteinrikt. Fick ihop en härlig glutenfri och komjölksfri kräftstjärtssallad.

ca 120 gram kräftstjärtar, 1 kokt ägg, ca 50g getost, 1/2 avokado, gurka, körsbärstomater, babyspenat, 1/2 pressad citron och örtsalt.

Annons
1 Kommentar
  • Lisa

    Hej Ida! Tusen Tusen tack för en grymt och göör bra blogg! Jag har en liten fråga angående proteinpulver. Jag tränar flera gånger i veckan, och jag känner att jag får i mig tillräckligt med protein genom min kost. Så jag undrar helt enkelt om man kan köpa proteinpulver bara för att ha i bakverk, tex proteinbar? Och vilket är då bäst att ha? Tack igen :)

    GD Star Rating
    loading...