AnnonsNYA VÅRFINA NAGLAR


Jag har sagt det förut och jag säger det igen, något som jag alltid unnar mig är snygga naglar. Älskar att alltid ha fräscha naglar och slippa tänka på det varje dag att hålla på att fila, måla nagellack mm. Jag går till Celina var 5:e vecka och får dem fixade, så slipper jag tänka mer på det. Så himla nice!

Just nu har jag fastnat på att göra ganska korta, fyrkantiga och ljusrosa naglar. Det är verkligen helt perfekt och passar till allt! Känner jag för lite färg någon dag är det bara att måla på lite nagellack. Det bästa är också att jag bara behöver fylla på mina egna naglar och inte hålla på med förlängning eftersom de håller så bra med fösrtärkningen.

Celina har nu bytt salong och sitter nu på Natasha Stockholm på Humlegårdsgatan 11. Mitt på Östermalm och 25 m från mitt jobb 🙂 haha kan det bli mer perfekt?!

Annons

Ni hittar Celina här –> http://celinasnaglar.se/

Så här fin blev jag igår…

TAGGAR
341 kommentarer | Translate
OM IDAARKIV
Laddar