Annons
AnnonsMJÖLKBEROENDE


Igår var jag hos min Zonterapeut igen. Har nu över en vecka uteslutit både mjölk och gluten ur min kost och jag måset säga att min mage är både lugnare och smalare (inte lika uppblåst). Vet inte om det är att jag börjat ta massa tillskott som magnesium, mineraler, aloevera mm eller om det är mitt uteslutande av mjölkprotein, laktosen eller gluten som min mage mår bättre av? Ska hålla mig någon dag till helt utan mjölk och gluten för att verkligen rena tarmarna och sedan börja lägga till lite mjölkprodukter.

Kommer dock inte börja med att lägga till mjölk, kvarg eller keso med en gång utan jag kommer bara äta vanlig mat som soppor, såser, sallader som innehåller någon form av mejeriprodukter. Då är man inte lika låst längre när man blir bjuden på mat eller ska äte ute, för i dagsläget är det alltid problem då nästan allt innehåller någon form av mjölk.

I måndags när jag käkade ute tog jag en Chevre sallad med rödbetor, valnötter och honung, fast jag bytte ut chevren mot kyckling. Riktigt gott var det men blev inte mätt! 😀

 

TAGGAR
1 105 kommentarer | Translate
OM IDAARKIVAnnons
Annons

Laddar