AnnonsLYSSNA PÅ DIN KROPP!


Igår efter jobbet så tog jag en PowerWalk runt Djurgården. Så skönt att rensa huvudet efter en hel dag fylld med jobb. Under promenaden så träffade jag en underbart vacker häst som jag stannade och pratade med. Tillskillnad från människor så kändes det verkligen som att han lyssnade på mig…

Haha.

Hade egentligen tänkt att träna men mina underarmar är lite överansträngda efter all Pole dance och styrketräning denna våren och jag vill vara uppvilad inför min resa till LA så jag kan träna fullt ös där nere. Har verkligen blivit så mycket bättre på att lyssna på min kropp och jag känner hur den tackar mig för det! För några år sedan hade jag helt struntat i min överansträngda underarm och kört på med ett styrkepass. Min syn på träning då var mer hysteriskt och jag sket fullständigt i hur min kropp mådde!

Självklart ska man inte lyssna för mycket på den för då kan det ju bli att man lägger sig i soffan framför TVn varje dag haha. Men tränar man hårt flera gånger i veckan och brukar ha en positiv inställning till träning så är det viktigt att lyssna på kroppen. Känner man inte den poitiva känslan i kroppen när man är på väg till träningen så kan det vara läge att ta en eller flera vilodagar tills glädjen kommer tillbaka.

Annons

Hur gör ni? Lyssnar ni alltid på er kropp eller är ni bra på att ignorera den?

TAGGAR
20 kommentarer | Translate
OM IDAARKIV
Laddar