AnnonsETT INLÄGG TILL ER


Först och främst vill jag från botten av mitt hjärta tacka alla er fina läsare som är inne här varje vecka och läser och kommenterar. Ni anar inte hur glad jag blir varje gång ni lämnar ett spår efter er!

Jag skriver den här bloggen för er och jag tjänar absolut inte miljoner på att vara bloggare som vissa kanske tror. Jag har ett heltidsjobb och har även ett eget företag och driver vid sidan av denna bloggen för att jag tycker det är så otroligt roligt!

Har många gånger funderat på att lägga ner då jag ibland känner att jag inte hinner med, men min passion i livet är att sprida hälsa och träningsglädje och när jag får uppskattning från er via kommentarer och mail så är det helt omöjligt för mig att inte fortsätta att blogga! Så tack ännu än gång! Även om jag tyvärr inte hinner svara på alla mail så vill jag att ni ska veta att jag läser dem och verkligen uppskattar dem! Kärlek till er! <3

Jag känner att jag mer och mer hittar min väg och tro på träning och hälsa och kommer dela med mig av den här på bloggen. Många träningsbloggar hetsar otroligt med fitspo, pulver och piller. Så hoppas jag verkligen inte ni uppfattar min blogg? Sedan har många träningsbloggar också börjat köra på tvärtom då det bjuds på bullar, choklad och unnardagar varje dag och där det nästan har blivit lite ”fult” att ha ett klart träningsmål som har med utseende att göra. Så vill jag heller inte att man ska se på min blogg. Vill man ha en putrumpa och magrutor så är det inget fel med det och jag hjälper gärna till att tipsar!

Inom snart framtid kommer jag att byta bloggportal men ni kommer alltid hitta mig på idasfitness.se

Jag kan utlova ännu mer träningsinspiration, övningar, frågestunder, veckansutmaning och kosttips. Det kommer också att bli ännu mer video vilket jag vet att ni efterfrågar massor. Har ni fler önskemål så kom mer än gärna med dem? Den här bloggen är för er och jag vill fungera som er helt egna PT online 🙂 Hoppas ni hänger med mig? <3

Följ mig gärna på instagram @idasfitness (OBS! kontot idawarg är fake!)

Vill ni ha koll på uppdateringar så gå in och gilla min FaceBooksida HÄR!

och

Follow on Bloglovin

.

TAGGAR
28 kommentarer | Translate
OM IDAARKIV
Laddar