Annons
AnnonsINTE UTAN MINA NAGLAR


Det finns så sjukt mycket behandlingar för det yttre nu för tiden och jag skulle gärna göra många av dem då jag älskar behandlingar och skönhet. Men jag måste prioritera och då väljer jag absolut att fixa naglarna då det är något som jag inte vill vara utan! Jag känner mig inte representabel om inte händerma ser fräscha ut! Jag skulle aldrig gå till någon annan nagelteknolog än min Celina för hon gör absolut snyggast naglar i Stockholm och det bästa är att de håller sig fina i 5 veckor!

Igår gjorde jag naturell förstärkning och denna gången måste jag få skryta med att jag inte har en enda förlängning utan alla naglar är mina helt egna 🙂   

Besök celinas sida –> http://celinasnaglar.se

 

TAGGAR
1 059 kommentarer | Translate
OM IDAARKIVAnnons
Annons

Laddar