Annons
Annons
Allmänt | Publicerad 3 maj 2013, 15:41

HUR FÅR MAN STÖRRE RUMPA? HUR GÅR JAG NER I VIKT? JORDNÖTSSMÖR NYTTIGT?

Svar på kommentarer...

Hur gör man för att få en rumpa?? Det är så att allt jag äter har en tendens att lägga sig på överkroppen så har väldigt smala ben/rumpa. Tips på monsterövningar för rumpan!? 😀

SVAR: Det låter ungefär som samma problem jag har. Det enda som hjälper är styrketräning och mycket mat med mycket proteiner. För att bygga bör man ligga på 10-15 reps och ca 70-75% av 1RM. Vad det betyder kan du läsa i mitt inlägg här --> http://idawarg.chic.se/hur-manga-reps-for-bast-resultat-av-styrketraningen/

Satsa på basövningar som knäböj, utfall, höftlyft mm. Alla övningar hittar du på film på min youtubekanal HÄR!

Lycka till!

Hej Ida! Hur är bäst att träna om man vill gå ner i vikt och hur ska man äta?

SVAR: För att gå ner i vikt är kosten väldigt viktig. Dra ner på kolhydrater och speciellt snabba och ät mycket protein och bra fetter. För viktnedgång skulle jag satsa på styrketräning med många reps och lite vila mellan seten och mycket konditionsträning. Men det viktigaste är egentligen inte vad du tränar utan att du tränar. Lycka till! Kram Ida

1.Jag har verkligen jättesvårt att hitta kontakt med sneda magmuskler & med rumpan, har du något tips?
2. Vilka övningar rekommenderar du för att få bort ridlår?
3. Är jordnötssmör bra eller dåligt (jag gör eget med nötter och lite olja)? Jag & min mamma är riktigt oense om denna fråga haha!
Tack för en toppenblogg!

SVAR:

1. Ja det kan vara lite klurigt. Var verkligen fokuserad på de muskler som ska tränas och att lägga en hand eller picka lite lätt på muskeln som ska tränas samtidigt som du gör styrkeövningen. Det tycker jag hjälper otroligt mycket!

2. Går inte att punktförbränna utan du måste tappa fettprocent och det gör du av att träna/röra sig och att äta rätt (se första kommentaren). Dock får man fastare ben av styrketräning. Kör basövningar som knäböj och utfall.

3. Naturellt jordnötssmör är toppen i rätt mängd och i rätt kostsammansättning. Jag älskar jordnötssmör och har en liten klick i gröten, till fruktsalladen eller till mina proteinpannkakor :) Köper mitt på Fitnessguru :)

 

Annons
8 Kommentarer
 • Linda

  Hej!
  Ifall man verkligen inte gillar att springa längre sträckor, och vill ändå ha en bra konditionsträning för att jag vill gå ner i vikt, är spinning/indoor walking bra pass för sådant?

  GD Star Rating
  loading...
 • LN

  Haj! Skulle inte du kunna tipsa om lite bra tränings/träningsdagboks-appar till iphone och android? C:

  GD Star Rating
  loading...
 • http://twitter.com/rebbex1 rebbex

  @bisen brain walk Se till att få din app bara ibland så kan bäst före datumet hinna passera.
  Eller Cindy&co men vissa problem buggar i den appen.

  GD Star Rating
  loading...
 • Jason

  Hej Ida! En viktig fråga! Jag tycker jag har en stor rumpa så hur kan jag gå ner i vikt på rumpan!? Jag vill den ska bli liten och rumpan ska vara rakt samma som ryggen jag ber dig svara så fort du ser detta tack!

  GD Star Rating
  loading...
 • Tina

  hej ida. just nu går jag ner I vikt. och samtidigt så gör jag rumpövningarna varanan dag måste jag ata for att fo en snygg(store rundare rumpa typ) eller funkar det so?

  GD Star Rating
  loading...
 • Pingback: Hur Går Man Ner I Vikt?()

 • Pingback: Hur Ska Man Äta För Att Gå Ner I Vikt?()

 • Pingback: Hur Går Man Ner I Vikt Utan Att Träna?()