Annons
AnnonsHUR DET ÄR ATT HA MIG SOM PERSONLIG TRÄNARE?


På veckorna jobbar jag heltid på Aller Media men under helgen så jobbar jag som Personlig Tränare på World Class. Att vara Personlig Tränare är ett helt underbart yrke. Att få vara med på resan och hjälpa en annan människa nå sitt mål är obeskrivligt! Den känslan när man ser och upplever framsteg, WOW!

Här är en av mina klienters egna ord om mig som PT:

”Ida kanske inte ser ut som en stereotyp PT med sin smala kropp och långa blonda hår. Men låt inte utseendet lura dig! Hon ser till att du svettas, kämpar, når dina mål och utvecklas. Du må känna att du nått din maxgräns, men Ida känner dig bättre än du själv och hon vet att du klarar några reps till! Det är bara att lita på henne och köra hårt, så kommer du, att som jag, märka hur kroppen förändras, du blir starkare, smidigare och lätt beroende av träna. Och av Idas sällskap. Hon peppar, uppmuntrar, utmanar och står vid din sida hela vägen. Och hon vet att du inte menar det då du ryter till”jaaag haaatar dig” då du kör dina sista burpees. För efter passet kommer du ändå att älska henne för hon gör sitt jobb som PT så bra. Ida har förändrat mitt liv och hjälpt mig att hitta tillbaka till en hälsosam och hållbar livsstil.”

Före

Efter -8kg

TAGGAR
1 962 kommentarer | Translate
OM IDAARKIVAnnons


Annons

Laddar