Annons
AnnonsHITTA TRÄNINGSMOTIVATION – MINA TRÄNINGSMÅL FÖR 2013


För att hitta motivation till träning och känna att man tycker att det är kul att träna så måste man sätta upp mål med sin träning. Det här är superviktigt! För hur kul och inspirerande är det att göra någonting utan att veta varför man gör det?

Jag kommer berätta lite om mina träningsmål under 2013. Eftersom jag hela mitt liv varit väldigt fokuserad på att träna för att bli bättre, träna för att vinna, träna för att få beröm mm. så har det många gånger dödat min glädje till träning. Kolla bara på dansen? Dans har varit den absolut största delen av mitt liv sedan jag varit 7 år. Jag har tävlat på elitnivå, jag har jobbat som dansare och jag har utbildat mig till professionell dansare och hela mitt liv mellan 7-25 år har andats dans från morgon till kväll. Men tillslut blev det inte kul längre, det finns ingen dansglädje kvar i min kropp över huvud taget tyvärr!

Så mitt huvudmål 2013 är:

  • Att alltid ha kul när jag tränar!

Sedan kommer jag att ha massa mindre mål som tex:

  • Testa på att ”deffa” på riktigt inför tex. någon av fotograferingarna eller filminspelningarna jag har på G.
  • Skaffa magrutor till beachen 2013.
  • Kunna göra 100 armhävningar på 4,5min.
  • Göra minst 1 riktig chin.
  • Hitta tillbaka till dansen som träningsform, fast på en rolig nivå.
  • Testa nya träningsformer som tex. PilatesBarr och Aerial Hoop.
  • Mer muskulatur på ryggen.
  • Mer muskulatur på rumpa.
  • Bli bättre på Pole Dance.

Men alla de mindre målen måste utföras med glädje annars får jag pausa dem.

Så det var mina mål inför 2013. Känner mig superpeppad och är också väldigt nyfiken på hur era träningsmål ser ut för 2013. Har ni inga så vill jag att ni sätter er ner nu och skriver ner dem på ett papper och dela mer än gärna med er i kommentarsfältet nedan för att sprida träningsglädje och pepp. Är supernyfiken! 🙂

NU KÖR VI 2013!

 

TAGGAR
909 kommentarer | Translate
OM IDAARKIVAnnons
Annons

Laddar