Annons
AnnonsGLÖM INTE BORT BAKSIDAN AV KROPPEN!


Var och körde ett härligt pass under lunchen. Har äntligen skaffat mig gymkort! haha. Har tidigare alltid tränat på WorlClass eftersom jag varit anställd PT där, men sa upp mig i början av sommaren för att endast köra eget och därför tillhör jag inget gym, men nu jäklar. Känns kul och inspirerande att byta träningsmiljö!

Dagens lunchträning var det fokus rygg. Baksidan av kroppen är det väldigt många som glömmer bort, speciellt killar då det är roligare att träna något som man själv ser som typ bröst, mage och biceps. Just de 3 som jag precis nämde är de 3 musklegrupper jag väldigt sällan tränar separat då de inkluderas bra när man tränar andra musklegrupper.

Dagens pass såg ut så här…

Totalt 33 chins med lite hjälpvikt uppdelat på 5 set.

Totalt 33 pull-ups uppdelat på 5 set.

20st stående rodd 20kg x 3

20st latsdrag i maskin 30kg x3

Avslutade med 7st smala latsdrag 35kg x 3

Jag efter dagens pass…

TAGGAR
1 552 kommentarer | Translate
OM IDAARKIVAnnons
Annons

Laddar