Annons
AnnonsGALNASTE POLE DANCE KLASSEN EVER!


Igår var jag med om den sjukaste Pole Dance upplevelsen ever! Googlade upp en Pole Dance Studio som heter S Factor. Kontaktade dem och bokade upp mig på en klass. De berättade att deras ställe var lite speciellt då de inte har speglar i någon sal utan endast vill att man ska gå efter känsla och inte kolla sig i spegeln hela tiden, så som tjejer tenderar att göra.

Bra tänke jag, kan ju vara roligt att testa?! När jag kom dit så kom jag in i ett nersläckt rum med levande ljus, fåtöjer, kuddar mm. Fick reda på att jag var den enda personen som skulle delta på klassen, alltså 1,5 timmes privatlektion. Puh!

Läraren kommer in som är en kortklippt kvinna runt 45år. Det första hon gör är att be mig släppa ut mitt hår för hon vill att jag ska känna det under hela klassen? OK jag gör som hon säger…

Vi börjar med en ca 45 min lång, flowig uppvärmning som var blandat med, stretch, rörelser och styrka. Den var riktigt skön och det pågick utan att stanna en enda gång. Svetten bara rann. Påminnde om några av mina dansklasser under Balettakademien. Den enda skillnaden var att min lärare nu bad mig spana in mina kurvor, rumpa och känna på mina innerlår och hon stönade även högt under hela klassen då hon tyckte jag gjorde något bra. Haha SCAARY! 

Efter uppvärmningen körde vi igenom några trick och snurrar och hon lärde mig in och utgångar ur tricken vilket var väldigt bra. Fick avsluta med att improvisera en hel låt för min lärare. Fantastiskt härligt var det, men jag var fortfarande lite skraj för min hmm… galna lärare!

TAGGAR
917 kommentarer | Translate
OM IDAARKIVAnnons
Annons

Laddar