Annons
AnnonsFRISÖR ELLER NAGELTEKNOLOG SÖKES!


Igår mina vänner var jag hos mannen som har fått mitt hår från att vara tunt, fjösigt och stripigt  till att bli långt, tjockt och friskt med perfekt blond färg. Jag är för första gången nöjd med mitt egna hår och sätter aldrig i löshår längre vilket är SÅ skönt! Det händer också att jag nu för tiden får komplimanger för mitt hår, vilket aldrig tidigare hänt. Tack Alex på Saxess By Alex, det är helt din förtjänst!

.

SÖKER NY FRISÖR OCH NAGELTEKNOLOG!

När jag var på Saxess By Alex igår så berättade de att de nu vill utöka och söker en ny frisör och även en ny nagelteknolog. Så är någon av er läsare utbildad frisör eller nagelteknolog och sugna på att söka jobb på Stockholms snyggaste och grymmaste salong så kontakta Alex för mer info på 070-4751527 eller 08-502 140 65

(På samma nummer kan ni också boka tid om ni är sugna på att besöka Alex)

TAGGAR
884 kommentarer | Translate
OM IDAARKIVAnnons
Annons

Laddar