AnnonsFOTOGRAFERING I NYC – DAG 1


God Morgon vänner! Igår var första fotograferingsdagen av 3 st här i New York. Det var helt underbart! Vi fotade utomhus på flera platser runt om i staden och jag hade så galet roligt! PUMAteamet är helt fantastiska och fotograferingen blev grym! Kan inte förstå att detta händer och jag är så tacksam att jag får göra det här <3

Annons

Tyvärr så får jag inte visa er någonting då jag fotat för vårkollektionen och även höstkollektionen 2014, så måste vänta tills dess. Men jag kan bara säga som så här att PUMA kommer med grymt snygga fitnesskläder som ni bara måste kolla in! 🙂

Här kommer backstagebilder från igår…

1. Me backstage. // 2. Manhattan. // 3. Vårat coola hotell. // 4. Lax och grönt till lunch. // 5. Utanför hotellet hittade jag den här söta väggen på ett hus med små kaniner som gör Yoga 🙂 // 6. Efter fotograferingen var jag helt slut men så lycklig. Firade med att gals kokosvatten.

TAGGAR
2 181 kommentarer | Translate
OM IDAARKIV
Laddar