Annons
AnnonsDET HÄR VÄRMER MITT HJÄRTA


Igår fick jag en kommentar från en av er som gick direkt in i mitt hjärta och gav mig tårar i ögonen! Det är de här som får mig att vilja blogga och pusha och hjälpa er för alltid! Tack fina du för att du delar med dig och kämpa på!

♥  ♥  ♥

”Hej Ida! Jag skrev till dig i somras någon gång under en frågestund och jag visade en dag av min matdagbok och du svarade att jag inte fick tillräckligt med näring och gav mig rådet att ta kontakt med en ätstörningsenhet. Ville bara tacka dig! Jag gjorde som du sa och är under behandling. Jag har fortfarande svårt för att äta men det blir bättre och bättre för varje dag och jag orkar äntligen dansa hela mina danspass utan att behöva vila 20min mitt i, jag orkar ta mig till gymmet och köra styrka och inte bara springa på bandet, jag är gladare än jag var förut och allt är tack vare dig!! SÅ TACK TACK TACK<3”

TAGGAR
49 kommentarer | Translate
OM IDAARKIVAnnons
Annons

Laddar