AnnonsDET HÄR MED KOSTTILLSKOTT


Att ta kostillskott varje dag är viktigt! Förr så höll maten högre kvalite och innehöll de vitaminer och minerales som kroppen behöver, men nu så är maten så behandlad och håller en lägre kvalite samtidigt som vi stressar mer, rör på oss mindre och äter sämre mat vilket leder till brister. Dock så tror jag det är väldigt många som äter massa piller och pulver utan att ha en aning om varför?

Alla människor har olika brister så därför tänkte jag med start i veckan börja skriva lite om alla olika vitaminer och mineraler och vad de har för egenskaper så man kan bilda sig en egen uppfattning om vilka tillskott just du behöver.

Många har frågat vilka tillskott jag tar och varje dag tar jag dessa…

Amino (Alla Essentiella aminosyror), Zink, MSM, D-vitamin, Magnesium och L-Glutamin.  

Som jag skrev ovan så är det individuellt vilka tillskott man behöver så att kopiera mina rakt av är ingen bra idé. Men som sagt förklaring på de olika tillskotten kommer så håll utkik!

TAGGAR
2 170 kommentarer | Translate
OM IDAARKIV
Laddar