Annons
AnnonsCAROLINA GYNNINGS NYA DRÖMKROPP


Jag är grymt imponerad av Carolina Gynning och vilka resultat hon gjort med sin träning!

Bild från Carolinas Instagram. Före: 25% fett Efter: 17,4% fett.

 

Under 3 månader har hon varje morgon gått promenader + kört 3 hårda styrkepass i veckan med PT. Carolina har också under tiden gått på en diet som nästan bara innehåller protein.

I sin blogg skriver hon:  ”Jag är väldigt nöjd med mitt resultat och känner mig peppad att bygga snygga muskler från och med januari. Det som kan vara peppande för er är ju verkligen att det funkar, med rätt träning och kost så kan du nå dina mål bara du kämpar. För mig är det svårast psykiskt vissa dagar vill man bara stanna i sängen speciellt när man har en liten bebis och kanske inte sovit på hela natten, men jag har bitit ihop dessa tre månader och åkt även om det har varit snöstorm, även om hela min kropp skrikit NEJ så har jag mentalt ändrat den rösten till JA jag kan!”

De här orden är så peppande! Tycker Carolina har gjort ett grymt jobb och ser fram emot att följa hennes muskelutveckling då hon skriver att hon ska börja bygga muskler i januari. Snyggaste mamman på stranden 2013 kommer hon bli 🙂

TAGGAR
155 kommentarer | Translate
OM IDAARKIVAnnons
Annons

Laddar