Annons
AnnonsBEACH 2013 – DEL 4


Jag har sagt det förut och säger det igen, kosten är så viktig för att nå ett mål! Det många gör fel när man vill gå ner i vikt eller tappa fettprocent är att äta för lite eller att gå på någon idiotisk sopp- eller pulverdiet. Visst, man kanske går ner några kilo när man väl håller dieten, men vad händer sedan? En sådan diet är väldigt kortsiktig och man förstör för sig själv i framtiden.

När man ligger på ett alldeles för lågt kaloriintag så tappar man inte bara fett utan man bryter även ner muskler. När man sedan inte orkar hålla den stenhårda dieten längre och börjar äta som normalt igen så går man upp igen och då i fett. Yes, så då väger man alltså samma som innan men man har istället bytt ut musklerna mot fett. Inte att föredra va? 

Så när man ska komma i form så måste man alltså äta och se till att få i sig tillräckligt med protein så man inte bryter ner muskler. När jag lägger upp kostschema till klienter som ska ner i vikt får jag alltid samma kommentar: ”Ska jag äta allt det där?” Haha jajamen det ska du och du kommer inte bli besviken!

Så för att komma i form och gå ner i vikt eller tappa fett så ska man absolut inte svälta sig själv utan se till att äta rätt! 

Välj bra råvaror med mycket protein, grönsaker, bra fetter och välj alltid långsamma kolhydrater.

TAGGAR
1 934 kommentarer | Translate
OM IDAARKIVAnnons
Annons

Laddar