Annons
AnnonsBEACH 2013 – DEL 2


Så nu har ni alla satt upp mål för BEACH 2013. Nu är det dags att lägga upp en plan! Jag kommer idag sätta mig ner och skriva ner hur och vad jag måste träna och äta för att nå dit jag vill. Sedan kommer jag varje söndag att lägga upp ett träningsschema till mig själv för 1 vecka framåt.

Så sätt er nu ner och skriv en plan och skriv sedan ett träningsschema för nästa vecka och dela gärna med er av nästa veckas schema här nedan i kommentarsfältet.

Här är ett gammalt från i höstas. Nu kommer det se annorlunda ut.

Kommer också lägga upp ett kostschema till mig själv utefter mitt kaloribehov och mina mål. Kosten är nämligen A-O och superviktig.Vill ni ha hjälp med kosten så kan ni köpa specialdesignat kostschema av mig. Jag kommer då att göra en analys och räkna ut ert dagliga kaloribehov och lägga upp en kostplan utefter era mål. Man kommer även få coaching och svar på alla frågor man har om kost. Pris: 2 000kr. Är ni intresserade så maila mig då på bestallkostschema@gmail.com

 

TAGGAR
1 969 kommentarer | Translate
OM IDAARKIVAnnons
Annons

Laddar