Annons
AnnonsÅRSKRÖNIKA 2012 – DEL 2


JULI-DECEMBER

Hade endast 2 veckors semester under sommaren och de spenderade jag hemma i Dalsland. Var i sommarstugan och slappade, tränade, umgicks med släkten och bara tog det lugnt…

 

Avslutade hela semester med att vara tärna till en av mina bästa vänner Rebecka som gifte sig med sin älskade David. Ett helt sagolikt bröllop var det!

Brudtärnorna <3

 

Jag och mitt hjärta.

 

Det vackra brudparet.

 

När jag kom tillbaka till Stockholm höll jag i ett stort träningsevent tillsammans med PUMA och Topphälsa. 40 träningsgalna tjejer från hela landet kom till Stockholm och svettades med mig. jag hade cirkelträning på plattan, styrketräning på hötorget, yoga/stretch på stureplan och discodans i Kungsträdgården.


 

I Augusti gjorde jag det som jag haft ångest över sedan jag fyllde 18, jag tog mitt körkort! Det var inte det roligaste jag gjort och jag var så sjukt nervös, men lyckan efter att ha klarat både teorin och uppkörningen på första försöket var obeskrivligt skön!

Min blogg växte också mer och mer och ni mina kära läsare nominerade mig till ”årets träningsblogg” i Blog Awards 2012. 

Bilder från Blog Awards.

 

I oktober bytte jag bloggportal från WeRun till Chic.se och det känns kanonbra! Känner verkligen att jag hamnat rätt! 🙂

Spelade också in en egen singel och musikvideo med min och Celinas grupp RAW. Pga. tidsbrist från mitt håll så har jag bestämt mig för att inte fortsätta med RAW utan köra vidare och lägga allt fokus på jobbet, bloggen och massa träning och träningsprojekt. Men Celina kör vidare med en annan tjej och de har en GRYM singel på G som ni inte får missa.

Våran musikvideo.

 

I november syndes jag endel i media då jag bla. var med i Metro som träningsexpert och fick till och med pryda första sidan…

 

Var även med i Egoboost Magazine som ”månadens egoboostare” med ett stort reportage.

 

I december började julstämningen infinna sig och jag började varva ner lite och bestämde mig för att ha minst 1 ledig dag i veckan då jag  fixar i hemmet och bakar. Det här är sådan saker jag tidigare aldrig lagt någon tid på men det kommer vara något jag verkligen kommer fortsätta med framöver.

 

Julledigheten kom inte en dag för tidigt. Spenderade hela julen hemma i Åmål med familj och släkt och nu är jag i London med min pojkvän för att fira in det nya året.

2012 har verkligen varit ett bra och händelserikt år för mig med många omställningar i livet! Ser fram emot ett stabilare 2013 med massa fokus, mer tid för roliga utmaningar, jobb, resor och träning!

TAGGAR
1 703 kommentarer | Translate
OM IDAARKIVAnnons
Annons

Laddar