Annons
AnnonsÅRSKRÖNIKA 2012 – DEL 1


 JANUARI-JUNI

2012 har det hänt så mycket saker i mitt liv så jag vet inte vart jag ska börja? I januari jobbar jag heltid som dansare, danscoach och Personlig Tränare och driver mitt eget företag för full fart.

Här är en video från ett rep inför ett gig med Microsoft. Det är jag som har den orange- och vitprickiga tröjan 🙂

 

Men min kropp är skadad efter allt dansträning, jobb och undervisning och jag har lite ångest över hur terminen ska gå? Kommer det verkligen hålla hela vägen? Jag tar min första Pole Dance klass och blir helt fast i träningsformen! Eftersom min skada sitter i foten så passar Pole Dance mig perfekt!

 

Går också steg 2 på PT-school och lär mig massa nya saker och har superkul med alla PT-kompisar.

Här är 2 av mina gulliga klasskompisar Malin och Bella.

 

Söker i slutet av februari en heltidstjänst inom ett yrke som är helt nytt för mig men alltid intresserat mig. Jag får reda på att jag fått heltidsjobbet på Aller Media och att jag börjar redan i April!

 

Känns både läskigt, sorgligt men otroligt spännande och roligt på samma gång att börja på nya jobbet. Blir en väldig omställning från att gå från egenföretagare med oregelbundna jobbtider, oregelbunden inkomst, fysiskt krävande jobb och stress över att jaga nya uppdrag och klienter till att stiga in till ett fast jobb med fasta tider, arbetskamrater, stillasittande och med fast lön. Min första heltidsanställning någonsin och det gör att jag kan släppa en stor innre stress!

April och maj jobbade jag dubbelt med mitt nya heltidsjobb och alla mina gamla jobb samtidigt som jag börjar läsa till körkort. Det var en jobbig och stressig period men viktigt att avsluta allt man börjat. Stormtrivs på nya jobbet och inser att jag gjort helt rätt val då mina skador hindrar mig från att jobba med dans på heltid.

Spelar in en musikvideo för Doves & Dust och välgörenhetsprojektet Falling Whistles. 

 

Låten är grymt fin så kolla in videon nedan.

 

I juni börjar allt lugna sig och jag firar midsommar i Tylösand på Per Gessles SpaHotell med min pojkvän och återhämtar mig från allt jobb under våren.

 

Fortsättning följer…

TAGGAR
986 kommentarer | Translate
OM IDAARKIVAnnons
Annons

Laddar