Annons
AnnonsÄR QUINOA NYTTIGT?


Svar på kommentar…

Heej super bra blogg! Undrar om quinoa är nyttigt? Jag har hört att man kan äta det istället för ris och potatis, då de inte ska vara lika mycket ”dåliga” kolhydrater! Är det någon skillnad? Jag har inte sett dig äta det och har följt din blogg ett tag så då började jag tveka på om det verkligen var bra? Hur stor är skillnaden ifrån potatis och ris? Skulle du rekommendera att man äter det? Haha vilket tjat det blev om quinoa.. Hoppas på svar!

SVAR: Hej tjejen och bra fråga! Har faktiskt tänkt ta upp det här med quinoa ett bra tag men glömt det! Quinoa är KANON! Det är en ört full av nyttigheter och proteiner och har lågt GI och är helt glutenfritt. Bästa alternativet till pasta, potatis eller ris!

Jag själv har inte ätit quinoa på ett bra tag för att min mage inte har klarat av det. Samma med bönor, linser och väldigt grova rågbröd då min mage har svårt att bryta ner det. Men ska testa införa lite quinoa i min kost igen och se hur det går. Håller mina tummar att det funkar.

QUINOA – Näringsvärde 100g: Protein 12g, Kolhydrat 60g och Fett 7 g.

 

 

TAGGAR
238 kommentarer | Translate
OM IDAARKIVAnnons
Annons

Laddar